woensdag, mei 12, 2021

mr. V.A.D. (Vanessa) Enters

Vanessa Enters studeerde rechten in zowel Frankrijk, Engeland als Nederland. Ze spreekt vloeiend Frans en Engels en is gespecialiseerd in verbintenissenrecht (contractenrecht, onrechtmatige daad) en personen- en familierecht. Ze weet ook veel over de AVG (privacywet). Ze staat particulieren en MKB bij. 

Specialist verbintenissenrecht

Als specialist verbintenissenrecht vervult ze een dubbele rol: ze staat mensen en bedrijven bij die juridische problemen hebben en probeert ook problemen te voorkomen door goede contracten op te stellen en te beoordelen. Vóór haar tijd als advocaat was ze bij een internationale bank verantwoordelijk voor het opstellen van grote commerciële contracten en algemene voorwaarden voor corporate cliënten. Ze is niet bang om complexe materie om te zetten in klare taal.

Betrokken advocaat personen- en familierecht

In het personen- en familierecht toont zij zich een betrokken partner. Ze kan zich goed inleven en is een gepassioneerde en creatieve advocaat die graag opkomt tegen onrecht. Ze luistert goed en is betrokken. Ze helpt u graag bij uw echtscheiding of problemen rondom alimentatie. omgang en gezag.

Vanessa Enters zoekt net zo lang door totdat ze iets gevonden heeft wat haar cliënt kan helpen. Ze is praktisch ingesteld. Ze zal altijd proberen te bereiken wat het beste is voor haar cliënt. Ze laat zich niet intimideren door grote ondernemingen, boze exen of overheids instanties als wederpartij.

Advocaat Vanessa Enters over zichzelf:

​‘Ik denk snel en out of the box. Ik wil alles begrijpen als ik een dossier heb. Dat is soms best vermoeiend voor mezelf, maar wel goed voor de cliënt, denk ik. Wanneer ik een overeenkomst maak, moet de cliënt zo goed mogelijk ingedekt zijn en de tekst voor alle partijen helder zijn. Je wilt niet weten hoeveel ellende er ontstaat vanwege slecht of vaag opgestelde contracten of ouderschapsplannen. Ook denk ik vaak aan dingen waar de cliënt zelf nog niet aan gedacht heeft maar die wel relevant zijn voor hem of haar’.

Naast advocaat zijn zet Vanessa Enters zich in voor onder andere Amnesty International. Verder heeft zij veel op culinair gebied geschreven, waaronder een aantal kookboeken.

Maak kennis met Mr Vanessa Enters

Benieuwd geworden? Neem dan nu ter kennismaking contact op met Vanessa Enters

Recente artikelen

Kom werken bij Kortman Advocaten Den Haag

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.